incense.se

r  e  s  e  u  t  v  e  c  k  l  a  r  n  a

Privatresor

De flesta av våra resor är resor som är särskilt framtagna för ett sällskap. Det innebär att varje resa egentligen bara går en gång. När vi anordnar en resa gör vi allt själva, från ax till limpa. Vi lägger upp programmet i samråd med gästerna, vi bokar flygbiljetter och hotell, vi ordnar med studiebesök och bestämmer mat och restauranger. Sedan är det alltid en av oss som leder resan och guidar till resmålen. Som hjälp har vi duktiga lokala guider. Om det är särskilda inriktningar på resorna, t ex lärarresor, har vi alltid innan resan tagit de kontakter och skaffat de tillstånd vi behöver så att du som deltagare ska kunna få ut det mesta av din resa.

Trots att vi gör allt själva så är våra resor inte dyrare utan istället billigare än resor hos de stora researrangörerna. Det beror på att vi kan ha lägre marginal då våra kostnader för personal och dyr kontorsyta på en central adress är lägre eller obefintlig. De stora resebyråerna och deras agenter ute i världen är också sällan intresserade av att göra specialarrangemang då det är för mycket arbete och ger för lite intäkt. Vi är heller inte bundna till vissa flygbolag eller agenter, hotell, restauranger osv utan kan välja det som ger dig bäst och mest för dina pengar.

De program som du hittar på vår hemsida kan du se som inspiration, förslag och utgångspunkter för hur din egen resa skulle kunna se ut. Men stanna inte bara vid våra förslag. Vi är mycket flexibla och öppna för dina idéer, även på sådant vi inte gjort tidigare. Vi antar gärna nya utmaningar och söker nya vägar.

Kontakta oss för att få din egen resa.

 

yidam Yuanyang