incense.se

r  e  s  e  u  t  v  e  c  k  l  a  r  n  a

Kurser och föredrag

Vi har arbetat i och med och studerat Kina på djupet i mer än tio år. Vi tror att vi har förvärvat en hel del erfarenheter och kunskaper om detta land som bara blir viktigare och viktigare i ett globalt perspektiv. Kunskaper som vi gärna delar med oss av till den verksamhet och den organisation som har eller kommer att ha att göra med Kina i framtiden. Eller till dig som bara hyser en djup nyfikenhet på förhållanden i Mittens rike.

Vi har hittills hållit uppskattade kurser i Kinakunskap för Draken Kinaresor AB och för Sweden-China Trade Council. Men vi specialutformar gärna föredrag, seminarier, studiedagar, utbildningsdagar och kurser om Kina efter särskilda behov och önskemål. Vi kan nog tala om Kina ur alla möjliga synvinklar, men är mest engagerade i Kinas historia, politik, samhällsförhållanden, sociala frågor, religion, filosofi, utbildning, förhållandet Sverige-Kina, samt Kinas nutid - och framtid.

 

Kinakurs

En kurs för dig som behöver veta mer om Kina, om landet och människorna som bor där.

När: som helst (på begäran)

Pris: Begär offert.

Ladda ner prospekt för Kinakurs i PDF

 

Kontakta oss på incenseinchina@yahoo.se för programförslag för föredrag, seminariedagar, studiedagar, utbildningsdagar eller kurser om Kina.

 

föreläsning om Sverige och svenskarna