incense.se

r  e  s  e  u  t  v  e  c  k  l  a  r  n  a

Kina

Kina är ett land där vi levt och arbetat under lång tid, ett land vi känner väl och ett land som inte slutar att fängsla oss. Vi tycker inte om allt som vi ser och allt som sker i dagens Kina, men vi är oupphörligen fascinerade av det stora landet i öst och förmedlar mer än gärna våra erfarenheter av det ganska komplexa jättelandet Kina.

Här nedan är några resor som vi genomfört till Kina.

 

Resan till Kina - en upptäcktsresa Kina runt - Peking, Xi'an, Kunming, Lijiang, Guilin, Longsheng, Yangshuo, Shanghai, 19 dagar

En skräddarsydd resa som aldrig tidigare genomförts på detta sätt. Resan går genom stora delar av Kina och bjuder på glimtar av jättestäder som Peking, Xi'an och Shanghai. Resan fokuserar också på Kinas landsbygd i syd och sydväst, på provinserna Yunnan och Guangxi med förtjusande natur och strävande minoritetsfolk. 

När: På begäran.

Pris: Be om offert.

Ladda ner programmet i PDF

 

black dragon pool lijiang

 

Resan till Peking - upptäcktsfärd i Peking med incense, 8 dagar                                                                                                                                            

En vecka i Kinas omtalade huvudstad. Mats Sandberg och/eller Stefan Wennerholm guidar runt i den stad där de bott och arbetat i åtta år. De klassiska sevärdheterna besöks givetvis med initierade introduktioner, men vi hinner också ta del av det riktiga Peking bortom turiststråken med lokala favoritrestauranger och gamla gränder. Rika tillfällen till shopping på Pekings berömda marknader ingår förstås också.  

När: På begäran.

Pris: Be om offert.

Ladda ner programmet i PDF

 

himmelska fridens port peking

 

Resan till Södra Kina. Från Shanghai till Hongkong via Guilin/Yangshuo och Hainan.

Resan längs Röda floden. Från Kunming via Yuanyang och Sapa till Hanoi.