incense.se

r  e  s  e  u  t  v  e  c  k  l  a  r  n  a

Så här reser du med oss     

Annonserad resa (Kinaresor och dess systerbolag, incense annonserar inte)                   

Om du vill anmäla dig till någon av våra resor gör du det enklast och säkrast genom att skicka ett mejl med ditt namn (stavat som i passet, kolla noga) och uppgifter om vilken resa det gäller till e-post incenseinchina@yahoo.se. Denna e-postadress läser vi dagligen. Alla övriga frågor skickar du också till denna e-postadress. Vår alternativa adress är info@incense.se. Tyvärr har vi inte möjlighet att läsa av den adressen lika ofta.

När vi fått din preliminära anmälan skickar vi uppdaterad information om den aktuella resan. Efter att du fått svar från oss betalar du beroende på resans totalpris en anmälningsavgift på 1 000 - 3 000 kr till vårt bankgiro 5633-0079. Anmälningsavgiften garanterar din plats på resan. Efter att vi fått in anmälningsavgiften får du en bokningsbekräftelse av oss. Slutbetalning av resan sker cirka en månad innan avresa till vårt bankgiro. Du får en faktura/räkning från oss på det belopp du ska betala.    

Egen grupp                          

Om du vill ta med en egen grupp ut och resa, din familj, dina vänner, dina kolleger, din förening eller så, då skriver du till oss på incenseinchina@yahoo.se och presenterar dina idéer och önskemål. Ange så detaljerat som möjligt de önskningar och uppslag du har, när ni vill åka, hur länge, hur många ni är, vilket land och vilka platser ni vill besöka, vilka sevärdheter ni vill se, om ni vill göra studiebesök, vilken standard ni vill ha (hotell eller vandrarhem etc), om ni vill att resan bara ska vara för ert sällskap eller om den också kan vara öppen för andra, ja, alla tankar och förslag om resan i stort som smått som du kan komma på. Är dina idéer av det mer svävande och oprecisa slaget är det ingen fara, vi konkretiserar dem gärna utifrån våra erfarenheter och kunskaper. Vi svarar så fort vi bara kan (vi är ibland i internetlöst land, så hav förtröstan om svar inte kommer omedelbums) med en bekräftelse och ett preliminärt förslag på din förfrågan. Ibland behöver vi lite kompletterande information innan vi kan presentera ett färdigt program. Ofta blir det därför ett fortsatt utbyte av idéer och förslag mellan dig och oss ända fram tills dess att resan kör igång. Våra resor utformas i dialog och diskussion med våra resenärer. Det viktigaste för oss är att ni blir nöjda.

Övrigt att känna till

incense följer Konsumentverkets Allmänna villkor för paketresor och för återförsäljare av paketresor. Du hittar det fullständiga dokumentet här.